Leos lekeland i Fredrikstad! (Bilder)

I dag hadde Lukas fri fra barnehagen, og jeg tok med begge to gutta på åpningen av det nye lekelandet i Fredrikstad, Leos lekeland. Det åpnet klokken 10, og takket være kjøkkenklokka som går en smule for fort, sto vi utenfor 09.30. 
Etter litt venting, og at vi måtte kjøre på bensinstasjonen for at Lukas skulle få tissa, fikk vi endelig komme inn. Var en meget spent gutt som stormet døra da ja! Vi sto som nummer to i køen, og det var faktisk bare vi der en lang stund. I i hvert fall en time. Så kom det et par til...
Lekelandet var superflott, mye finere enn Eventyr fabrikken som ligger i Særp. Det var så lyst og oversiktlig, og mange åpne plasser. På Eventyr fabrikken synes jeg det blir litt mørkt, for det er så høyt under taket der, så akkurat som lysene ikke rekker helt ned til gulvet. Ja, og det var ordentlig gulv her, godt teppe å gå på. Alle lekene er lagt slik at alle barn får til, i motsettning til Eventyr fabrikken som har mange vanskelige rør og slikt som ikke alle får til. Så nei, det var ikke like stort som Eventyr fabrikken, men likte meg utrolig godt her, og kommer til å dra dit de neste gangene. Og kanskje det blir bursdag her når Lukas blir 5 år, hvem vet ;) Blir hjemme på 4-års dagen, men kanskje neste år igjen. 

...men det skal sies at jeg synes det skulle ha vært en slags åpningsfest, i form for f.eks gratis inngang til de første 10, En gratis drikke eller en suvernir fra lekelandet, at Leo skulle ha vært der klokken ti (som han ikke var da, men etter vi dro hjem) eller noe. Var litt lite å bli møtt til, på en måte. 
Vi kom jo midt i sovetiden til Leo, men han skulle IKKE sove, han skulle farte rundt slik som storebror! Han ble ikke trøtt mer i det hele tatt skal jeg si dere! Han holdt seg våken til 12.30, da fikk han flasken sin og sovnet på flekken i vogna. Vi var jo fortsatt nesten de eneste der, tror det var et par til der bare, så Leo sov i vogna mens Lukas og jeg fikk ordentlig testa annlegget sammen. Vi kjørte sklier ti ganger på rad, hoppet i ballbingen og lekte "har'n". Vi tok en pause, og spiste pølser og drakk saft. Hadde det så fint, skikkelig kvalitetstid med guttakrutt! Leo var så trøtt da vi kom hjem, at han ikke fikk sove. SÅ overtrøtt, men kjempet i mot! Raring... 

Var DU der? 
Hva synes DU? :D 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Toya

Toya

23, Fredrikstad

Ei 23 år gammel jente opprinnelig fra Moss, som nå har flyttet til Fredrikstad. Mamma til to flotte gutter, Lukas og Leo. Lukas født 05.01.08, og Leo født 22.12.10. Skriver om mammating, og det som faller meg inn. Les om du vil, og legg gjerne igjen en kommentar! :)

Kategorier

Arkiv

hits